среда, 10 сентября 2014 г.

Наша міссія



Наша місія — створення атмосфери в молодіжному середовищі, яка би сприяла популяризації понять «самоосвіти» та «знання — як інструмент».
В умовах конкуренції на ринку праці, на перший план, виступає особистість, яка спроможна до самовдосконалення та саморозвитку, має прагнення постійного вдосконалення своїх професійних та особистих якостей.
Наша фундація в основі своєї діяльності використовує діловий підхід до набування молоддю знань та вмінь. Визначаючи пріоритет “знання — це інструмент” ми активно долучаємося до процесу формування молодої особистості методами залучення молоді в групи організованої самоосвіти, а також активно залучаємо молодь до програм міжнародного обміну.
Індивідуальний підхід та комплексне бачення перспективи сфокусував нашу діяльність у сфері розвитку культури та освіти.
Працюючи з молоддю ми активно співпрацюємо і з їх батьками, розуміючи, що світобачення людини бере свої витоки з родини. Відповідальне батьківство, спирання на традиції нашого народу та стимулювання свідомого пошуку себе в процесі соціалізації, на нашу думку, дозволить сформулювати поняття “національної ідеї”, що в свою чергу сприятиме повноцінним євроінтеграційним процесам в українському суспільстві.
“Відкритий світ” для нашої організації, це ще один з інструментів пошуку та здобуття соціального статусу для молодої особи. Самоповага та позитивна самооцінка — це результат впевненості у своїх силах, яка приходить через знання іноземних мов (комфорт у чужому середовищі), знання сучасних трендів та технологій у обраній спеціальності, вміння налагодити контакти у незнайомому оточенні, тощо.
Завдяки нашим діям, молода та впевнена в собі людина, продемонструє суспільству обличчя свого народу, популяризуватиме традиції та звичаї. Завдяки своїй компетенції, почуттю гідності, молода людина, яка проявляє повагу до оточення,  прославлятиме свою родину та свій народ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий