среда, 10 сентября 2014 г.

Наша міссія



Наша місія — створення атмосфери в молодіжному середовищі, яка би сприяла популяризації понять «самоосвіти» та «знання — як інструмент».
В умовах конкуренції на ринку праці, на перший план, виступає особистість, яка спроможна до самовдосконалення та саморозвитку, має прагнення постійного вдосконалення своїх професійних та особистих якостей.
Наша фундація в основі своєї діяльності використовує діловий підхід до набування молоддю знань та вмінь. Визначаючи пріоритет “знання — це інструмент” ми активно долучаємося до процесу формування молодої особистості методами залучення молоді в групи організованої самоосвіти, а також активно залучаємо молодь до програм міжнародного обміну.
Індивідуальний підхід та комплексне бачення перспективи сфокусував нашу діяльність у сфері розвитку культури та освіти.
Працюючи з молоддю ми активно співпрацюємо і з їх батьками, розуміючи, що світобачення людини бере свої витоки з родини. Відповідальне батьківство, спирання на традиції нашого народу та стимулювання свідомого пошуку себе в процесі соціалізації, на нашу думку, дозволить сформулювати поняття “національної ідеї”, що в свою чергу сприятиме повноцінним євроінтеграційним процесам в українському суспільстві.
“Відкритий світ” для нашої організації, це ще один з інструментів пошуку та здобуття соціального статусу для молодої особи. Самоповага та позитивна самооцінка — це результат впевненості у своїх силах, яка приходить через знання іноземних мов (комфорт у чужому середовищі), знання сучасних трендів та технологій у обраній спеціальності, вміння налагодити контакти у незнайомому оточенні, тощо.
Завдяки нашим діям, молода та впевнена в собі людина, продемонструє суспільству обличчя свого народу, популяризуватиме традиції та звичаї. Завдяки своїй компетенції, почуттю гідності, молода людина, яка проявляє повагу до оточення,  прославлятиме свою родину та свій народ.